Sebarang Pertanyaan berkaitan harga dan jenis coklat sila hubungi saya terus di talian 016-313 0505. Saya memenuhi permintaan anda sebagai pelanggan mengikut citarasa dan budget anda sendiri. Anda sebut dan saya akan beri cadangan. Penghantaran sekitar Kuala Lumpur akan dicas berdasarkan lokasi (walaupun selama ini saya tidak mengenakan sebarang pembayaran bagi kos penghantaran - bergantung kepada peratusan order). Pembelian minimum adalah RM30 (tidak kisah ada jenis produk yang anda mahukan). Produk adalah halal dan homemade termasuk filling (saya tidak beli di kedai kek - insya Allah lembut dan halus), kacang2 saya dipanggang di atas stove bukan microwave (mmg remeh tapi saya puashati dengan tahap crunchy nya yang tahan lama). Deposit sebanyak 50% untuk pesanan melebihi RM100. Pesanan mestilah dibuat seminggu sebelum majlis (bagi pesanan di bawah RM100 / Kuantiti tidak melebihi 200pcs) dan sebulan bagi kuantiti di atas 500pcs. Sekian Terima Kasih. - MANJEChoco (Nonnie MN)

Friday, November 12, 2010

Macamana Nak Order?

Salam. Bismillah.

Gambar2 yang diupload sebelum ni semuanya berwarna coklat kan? Sorrylah tak sempat nak kaler2 kan Lolli Choc tu sebab anak2 saya semuanya suka base chocolate. Yang ada flavour ni semua tak makan sangat. Insya Allah dalam masa terdekat ni saya akan upload kan gambar yang colourful untuk tatapan dan pilihan semua.

Coklat boleh dipilih samada perisa apa ie. strawberry, mango, orange, mint (utk yg ada filling) atau nak letak sebarang kacang di dalam coklat atau di belakang coklat bar (seperti permintaan teman kerja saya ~ akan upload gambar nanti).

Type of chocolate pun boleh pilih nak Dark Chocolate sahaja (agak pahit tp sedap), White Chocolate (mahal sikit), atau campuran Milk Chocolate dan Dark Chocolate. Harga bergantung pada jenis chocolate & filling tapi insya Allah berada dalam linkungan murah dan berbaloi.

Untuk sebarang pertanyaan bolehlah hubungi saya. Sms pun tak apa, saya layan jugak. :)

No comments:

Post a Comment