Sebarang Pertanyaan berkaitan harga dan jenis coklat sila hubungi saya terus di talian 016-313 0505. Saya memenuhi permintaan anda sebagai pelanggan mengikut citarasa dan budget anda sendiri. Anda sebut dan saya akan beri cadangan. Penghantaran sekitar Kuala Lumpur akan dicas berdasarkan lokasi (walaupun selama ini saya tidak mengenakan sebarang pembayaran bagi kos penghantaran - bergantung kepada peratusan order). Pembelian minimum adalah RM30 (tidak kisah ada jenis produk yang anda mahukan). Produk adalah halal dan homemade termasuk filling (saya tidak beli di kedai kek - insya Allah lembut dan halus), kacang2 saya dipanggang di atas stove bukan microwave (mmg remeh tapi saya puashati dengan tahap crunchy nya yang tahan lama). Deposit sebanyak 50% untuk pesanan melebihi RM100. Pesanan mestilah dibuat seminggu sebelum majlis (bagi pesanan di bawah RM100 / Kuantiti tidak melebihi 200pcs) dan sebulan bagi kuantiti di atas 500pcs. Sekian Terima Kasih. - MANJEChoco (Nonnie MN)

Wednesday, November 3, 2010

New Blog, New Look

Salam. Dengan lafaz Bismillahirrahmannirrahim....

Dengan ini dirasmikan blog

HALAL HOMEMADE CHOCOLATE

sebagai perantara urusan perniagaan online saya. Diharap para pengunjung yang berminat untuk membeli product hasil tangan saya ini dapat memanfaatkan blog ini dan mengikuti dari semasa ke semasa. Sebarang pertanyaan bolehlah di emailkan kepada : nonnie78tastychoco@gmail.com atau terus menghubungi saya di talian 016-313 0505. Jika tak berjaya dihubungi atau talian tak diangkat, sms je lebih senang, saya dengan senang hati akan membalas pertanyaan anda. Terima Kasih.

Luv,
Nonnie MN

3 comments:

  1. Syabas & all the best to you Kak Nonnie. Semoga sentiasa dilimpahkan rezeki dari Allah swt. ;)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih atas doa Shaza tu. Insya Allah, kalau berusaha Allah akan bantu kita, kan? Same goes to you. Semoga selamat sentiasa & bisnes bertambah maju..

    ReplyDelete
  3. Tahniah kak..dah ada bisnes. Moga suksessssss... :)

    ReplyDelete